mandag 12. september 2011

Jeg graver dypt og lenge i mine trådkurver

Høsten er her og jeg graver dypt og lenge i mine kurver med strikkegarn og bokhyller og bunker med blader og oppskrifter - og rett og slett storkoser meg.
 Jeg MÅ derfor ta med et innlegg til om strikking og hekling 
Hva med denne glade gjengen her fra Gry & Sif - er de ikke utrolig søte ?!
Jeg liker å strikke og tove også - gjerne med plater av utvinnet islandsk ull - når jeg tover sjal eller tepper, blir sluttresultatet veldig pent og glatt.
Jeg finner det islandske garnet i nettbutikken til Birgirsdottir.

Synes veska under er fin - jeg har iallefall planer om å strikke meg et pledd med fletter og
muligens en pute i samme stil.

Det er innspurten før jeg trekker Giveawayen min den 15.09 - det er fortsatt tid å komme med...

Jeg blir veldig glad for flere nye følgere og kommentarer - tusen takk for alle som har lagt igjen en hyggelig hilsen til meg og som har sluttet seg til bloggen min !
Ønsker dere alle en fin høstdag og valgdag videre - husk å nyte dagen ...

2 kommentarer:

  1. Den veska va kjempefin <3 Ei slik kunne eg godt ha tenkt meg - men e dessverre ingen kløppar på flettestrikk ;) Spørs om eg må spørre sjefen på jobb som nesten e ei strikkemaskin ;) Klem frå Sissel

    SvarSlett
  2. Syns forresten det e veldig rart at ikkje fleire har funne veien til den flotte give-awayen din....spørs om eg må lage eit innlegg på bloggen min og sjå om fleire finne veien ;) Sissel

    SvarSlett

Hallo
Jeg blir kjempeglad for dine kommentarer - hver enkelt av dem bidrar til å inspirere meg til videre aktivitet i bloggen. De gir meg også en mulighet til å finne deg og din fine blogg.
Tuusen takk for dine kommentarer - stor klem fra Tone